Purkutyöt ja muut monipuoliset palvelumme Oulun seudulta käsin

Siikalatvalainen APPH Oy on pitkän linjan ammat­tilainen erilaisissa purkutöissä, maanraken­nuksessa, nostotöissä sekä rakennustyömaiden logistiikka­palveluissa. Yrityksemme palvelee Siikalatvalta käsin koko Suomen laajuisesti ja välillä myös Suomen rajojenkin ulkopuolella muissa Pohjois­maissa. Tarjoamme monipuoliset palvelut yrityksille ja kunnille kilpailu­kykyiseen hintaan ja kokemuksen tuomalla varmuudella ja laadulla. Pidämme aina kiinni sovituista aika­tauluista ja saatamme aloittamamme työt laadukkaasti loppuun saakka.

Kysy tarjous urakallesi!

Purkutyöt siististi ja ripeästi ulko- ja sisätiloissa

Teemme monipuoliset purkutyöt ulko- ja sisätiloissa. Olemme erikoistuneet saneeraus­purkuun, ja yhteistyö­kumppanimme kanssa pystymme hoitamaan myös asbesti­purkua vaativat kohteet. Kalustomme erikoisuutena ovat sähkö­kaivinkoneet ja sähkö­pienkuormaajat, jotka sopivat erityisen hyvin sisätiloihin, sillä niistä ei lähde pako­kaasuja tai melua.

Tutustu tarkemmin kalustoomme!

Nostotyöt kurottajalla ja nosturi­autolla

Kalustomme soveltuu myös monenlaisiin nostotöihin isommallekin kuormalle. Hiabin nosturi­automme ja ympäripyörivät kurottajamme soveltuvat moniin kohteisiin ja palvelevat kaikilla työmailla. Teemme nostotöitä lähinnä aliurakointina.

Rakennustyömaiden logistiikka­palvelut moni­puolisella kalustolla

Meiltä saa työmaan sisäisen logistiikkapalvelun, kuorman purusta varastointiin sekä muut vaakasiirrot ja haalaukset. Kuljetus­kalustomme sisältää muun muassa erikokoisia vaihto­lavoja ja kuorma-autoja. Meiltä hoituvat myös lavettikuljetukset. Teemme koneiden siirtoja  5-akselisella lavetilla.

Maan­rakennus ja kaivuutyöt

Jos työmaalle kaivataan lattiapohjan tekoa sekä viemäreiden kaivuutöitä ym, meiltä saat tuolloinkin kaipaamasi palvelut. Teemme monentyyppistä maanraken­nusurakointia, kuten rakennusten pohjatöitä ja maalämpö­putkistojen kaivuutöitä.

Kysy tarjous purkutöistä, nosto­töistä tai muista palveluistamme

Kun tarvitset kokenutta ja ammat­timaista osaajaa urakkasi purkutöihin, nostotöihin, maanraken­nukseen tai kuljetuksiin, ota meihin APPH Oy:llä yhteyttä! Palvelemme asiakkaitamme Oulun seudulta käsin koko Suomessa.